Jagttøj fra Vildmarks – kejserens nye klædeskab.

Gør dig klar til jagtsæsonen med nyt jagttøj fra Vildmarks.

Din ekspert i jagttøj og -udstyr

Vildmarks.dk er en online portal for jægeren og naturelskeren, der går op i sit hverv eller hobby, og som altid værdsætter ordentlige forhold, når vedkommende opholder sig i moders Naturs elskede omgivelser. Og hvad end du mangler, har Vildmarks, hvad du har brug for. Med alt for våbenudstyr til kikkerter er Vildmarks din foretrukne jægerbiks.

Essentielt for jægeren og jagten

For en garvet jæger gælder det altid om at have udstyret i orden. Hvad enten man er på storvildtsjagt eller blot er taget ud for at skyde nogle ænder ved Vadehavet, så skal det være med det mest professionelle tilbehør for at få en succesfuld jagt.

Forstil dig du ligger på lyr bag det høje græs på den golde savanne i Sydafrika, mens du flittigt spejder efter en løbsk antiløbe, eller du sidder godt camoufleret i en enebærbusk i Sønderjylland og iagttager det store fugletræk, der flyver over hovedet på dig. Selv den mindste afsløring kan betyde fiasko, og koncentrationen skal være helt i top.

Udstyr og beklædning ”en masse”

Jagttøjet og – udstyret, der kan købes i Vildmarks webshop, er af højeste kvalitet og af bedste komfort. Det er vigtigt for jægeren, at beklædningen og fodtøjet sidder som det skal og føles behageligt, så man kan bruge sin anstrengelse og koncentration på det, som det hele handler om: nemlig jagten. Ligeledes er alt jagttøj egnet og designet til de forskellige situationer, som naturen og årstiden byder på, her kan blot nævnes vind- og vandtæt jagttøj samt vinterbeklædning og camouflagedragter.

Uanset hvad dit behov måtte være, har Vildmarks det du søger. I webshoppen finder du jagtdolke, foldeknive, rygsække, fiskestænger, læderplejeprodukter, jagtstole, sløringsnet, våbentasker, kameraer og meget mere – og så selvfølgelig en masse forskelligt jagttøj og – støvler i bedste kvalitet, herunder både skjorter, klassiske jagtsæt, fleecetrøjer, hatte mv. Køber du for over 500 kroner, leveres det gratis til din hoveddør inden for få dage, uanset hvor i landet du bor. Udover de almindelige varer, finde du også adskillige produkter på tilbud. Men uanset hvad, så gør du en god forretning.

Bestil dit jagttøj allerede i dag via www.vildmarks.dk. Kontakt virksomheden på telefon 29 86 7474 eller skriv en mail med din forespørgsel på infor@vildmarks.dk.

Viildmarks ApS har til huse på adressen:

Lilleaskoven 69,

DK-8722 Hedensted

 

 

 

Tags: