Hudpleje: Jeg er på jagt efter den ultimative hudplejecreme

Hej tøser, så er det endelig weekend! Hvad skal I egentlig lave her i weekenden? Jeg skal med min mor ud og kigge på forskellige cremer inden for hudpleje, og det glæder jeg mig rigtigt meget til.

Sagen er den, at min mor og jeg er lidt uenige om, hvilke cremer der er bedst, når det kommer til hudpleje, men det er jo klart, for min mor  har nogle andre behov, end jeg har og omvendt. Min mor vil fx meget gerne have en creme, der strammer ansigtet lidt op, ja faktisk lidt á la en rynkecreme, hvorimod jeg er på udkig efter en creme, der kan komme mine bumser til livs.

Når det kommer til hudpleje, er det nok meget individuelt, hvad man leder efter, og hvilke krav man har til den creme, man bruger. De fleste unge vælger nok ligesom mig en creme, der kommer bumser og andre urenheder til livs, for det er virkelig ikke kønt at se på.

Når det så er sagt, så tror jeg, at rigtig mange i min mors alder konstant er på jagt efter den mest effektive hudplejecreme mod rynker, og sådan er vi jo så forskellige.

Så længe vi mennesker går op i vores hudpleje, så er det jo faktisk ret ligegyldigt, om vi har de samme krav til vores cremer eller ej, så længe de opfylder vores behov.

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvilken hudpleje creme du bruger, hvorfor du bruger den, hvor ofte du bruger den, hvad den koster, og hvor den er købt henne. Det var mange ting lige at holde styr på, men jeg er nemlig i gang med at lave min helt egen undersøgelse, og det kunne være fedt, hvis I gad at være med.