Influenzatid: Så står den på ømme muskler og hoste med slim

Da jeg vågnede i morges, kunne jeg hurtigt mærke, at jeg havde utroligt ømme muskler, og jeg gik straks ud fra, at det nok skyldtes gårsdagens træning i det lokale fitnesscenter, men sådan skulle det ikke være. Kort derefter kunne jeg mærke, at jeg også havde fået mig en slem hoste med slim, og så kunne jeg jo godt lægge to og to sammen og konkludere, at det nok var influenzatid.

Jeg rammes stort set af influenza hvert eneste år, og det er altid her om efteråret, det kommer. Jeg ved faktisk ikke helt, hvorfor det lige netop er nu, jeg skal være syg hvert eneste år, men det må jeg vel bare indfinde mig med. Lige nu regner jeg i hvert fald med, at den står på hoste med slim og ømme muskler de næste par dage.

Det er sjovt, som influenza nogle gange kan komme så pludseligt. Lige som man troede, at man var sund og rask, så vågner man dagen efter op med ømme muskler og voldsom hoste med slim. Ja lækkert er det jo ikke, men sådan er det jo at være syg. Lige kønt er det ikke hver gang.

Nu har jeg som sagt efterhånden haft influenza et par gange, da jeg i gennemsnit er syg en gang om året, og jeg har derfor fundet et mirakelmiddel mod både hoste med slim og ømme muskler. Det er to forskellige produkter, jeg køber hos A. Vogel, og de hjælper virkelig hurtigt og effektivt.

Jeg ved, at der er rigtig mange andre, der ligesom mig er så uheldige at blive ramt af influenza fra tid til anden, og derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at fortælle om, hvad jeg gør, når jeg plages af ømme muskler og hoste med slim, og i den forbindelse kunne jeg også rigtig godt tænke mig at høre fra dig, hvis du sidder derude og har nogle gode råd til, hvordan man kan komme en sygdom som influenza til livs hurtigt og effektivt. Jeg ved nemlig, at der er rigtig mange, der har forskellige råd til lige netop dette, som de har fået gennem deres bedstemødre og andre familiemedlemmer, og det kunne da være lidt sjovt at høre de forskellige tiltag og eventuelt selv prøve, om det hjælper mod hoste med slim og ømme muskler.