Hiv stikket ud

Så er det endelig ved at være tid til at jeg drager af sted på ferie, desværre er det kun blevet tid til en lille uge i et sommerhus i Jylland i år. Men jeg ser stadig frem til at komme lidt væk fra det hele, og få slappet rigtig godt af. For efter et hårdt år, kan jeg mærke at jeg virkelig har brug for det. Desværre oplever jeg at rigtig mange mennesker, har svært ved at holde rigtig fri, hvilket desværre også inkludere mig.

Jeg har et arbejde der kræver at jeg også skal kunne løse små opgaver, og besvare mails når jeg er af sted på ferie. Dette kan jeg heldigvis løse ved hjælp af en lille computer, og mobilt bredbånd. Men for mig handler det om at sætte strenge regler op for, hvordan og hvornår jeg må bruge computeren. Det må ikke fylde mere end maksimalt 1 time hver eneste dag.

Derudover sørger jeg også for at slukke telefonen, og så først tænde den om aftnen. Hvis der så er noget vigtigt kan jeg ringe tilbage, og hvis det er arbejdsrelaterede kan jeg oftest lade det ligge til jeg kommer hjem, eller overlade det til en anden.