Har du høje regninger i din restaurant?

Driver du en restaurant og er begyndt at få højere og højere regninger ind ad døren? Har du svært ved at spare? Så kan du finde en løsning her!

Det kan være yderst stressende at drive en restaurant, da man skal have styr på en masse ting. Man skal derfor altid sørge for at ansætte en masse, så man ikke står med det hele alene. Det kan dog selvfølgelig være dyrt at have for mange ansatte, da de alle skal have en løn. Men det kan dog betale sig, hvis man ikke vil gå ned med stress. På denne front kan man af den grund ikke spare penge, da man skal tænke på sig selv og virksomheden. For kunderne kan især mærke hvis der er stress på en restaurant, da kvaliteten ligeledes vil være ringe. Man skal derfor sørge for at få ansat de rigtige mennesker og få uddelegeret opgaverne, så kunderne får en god oplevelse på din restaurant.

Man skal derfor ikke spare på medarbejdere, da de er med til at få hele restauranten til at køre. Men hvor kan man så spare? Mange virksomheder prøver at spare på deres indkøb af råvarer, som både kan være en fordel og en ulempe. For hvis man ikke dagligt får mange kunder, kan det være spild af mad, hvis det kun kan holde sig i få dage. Men det er nu aldrig til at vide, hvornår der kommer gæster eller ikke og man skal derfor også være forberedt. Man kan derfor ikke spare på indkøbet, da man selvfølgelig ikke vil begrænse kundernes muligheder, når de skal vælge retter fra menukortet. Det kan derfor pludseligt blive svært at se hvor besparelserne skal komme fra. Men der findes dog stadig en løsning! Der bliver nemlig brugt enormt meget strøm, vand og varme på en restaurant, hvor man her må prøve at spare. Det er dog ikke lige til at spare på vand og varme, da man både skal bruge det til madlavningen, men også til hele restauranten. Her kan man derimod spare på strømmen. Man kan dog ikke slukke lyset, da kunderne og køkkenet selvfølgelig skal kunne se, hvad de foretager sig. Her kan man i stedet se nærmere på en LED belysning. Det er de færreste der kender til dette, som er en skam. For en LED belysning kan faktisk gøre en stor forskel og det kan derfor betale sig at udskifte alle restaurantens pærer med LED pærer. Man sparer nemlig helt op til 80 % i elregningen, hvis man benytter sig af en LED belysning.
Derudover holder LED pærer meget længere end de normale. En LED pære har en levetid på cirka 44 år, hvis den står tændt 3 timer i døgnet. Her kan en normal pære kun holde i et 1,5 år. Der er derfor en stor forskel og man derfor også spare en masse penge på indkøbet af pærer.

Så hvis du gerne vil spare penge i din restaurant er den helt sikre løsning at benytte sig af en LED belysning fremover!

 

 

Tags: ,