Er der nogle derude, der kender løsningen på hævede ben?

Desværre jeg tendens til at få hævede ben, og det bliver bestemt ikke bedre af, at jeg sidder ned hele dagen. Jeg har prøvet rigtig mange ting, men intet har virket indtil videre.
Normalt kan jeg holde de hævede ben nede med motion, men når man sidder ned hele dagen på arbejde, så kan cykelturen hjem ikke engang hjælpe. Det er lidt irriterende, da man jo gerne vil ud efter arbejde nogle gange, men når det er en rigtig slem dag, så er det kun sofaen, der trækker.

Min læge siger, at jeg har svært ved at udskille væske i kroppen, så derfor skal jeg spise mindre salt og drikke mindre kaffe, og efterhånden er det helt væk fra min kost, men de hævede ben hænger ved. Ingen andre, jeg kender, lider af det, så der er ingen at spørge til råds.

Eftersom jeg ikke er så gammel, vil min læge ikke give mig vanddrivende medicin, som nok er det eneste, der kunne hjælpe. Derfor har jeg prøvet forskellige typer massage, akupunktur og zoneterapi, men lige lidt har det hjulpet. De hævede ben er kommet for at blive, ser det ud til.

Forleden læste jeg en blog på nettet, hvor der blev omtalt forskellige naturmidler, som kan hjælpe på mange ting. Det var alt lige fra forkølelse og fordøjelse til hyppig vandladning og hævede ben. Der blev min interesse fanget, for hvis jeg kunne finde et naturmiddel, som kunne hjælpe på mine ben, ville det være fantastisk.

Åbenbart findes der mange naturmidler, som man kan købe i håndkøb, som kan hjælp på forskellige symptomer og sygdomme. Det er nok det eneste, jeg ikke har prøvet, så nu har jeg undersøgt, hvor jeg kan finde dette produkt henne. Alle helsekostbutikker skulle have det, så næste gang jeg skal i byen, må jeg forbi en helsebutik og købe noget mod hævede ben.