Guldsmed med smukt udvalg og tilfredse kunder

On 11. oktober 2019, in Smykker, by linkad

Der findes rigtig mange guldsmede i Danmark, så det kan være svært at finde ud af, hvilken en man skal vælge. Ligesom det er tilfældet med så mange produkter, så er det helhedsoplevelsen, der tæller. Et godt produkt er således kun én målestok for, hvordan en butik vurderes. Hos Guldsmed Dirks i København finder du både et stort udvalg af smykker i højeste kvalitet, en fremragende kundeservice og all around effektivitet. Det er hvert fald det billede, der tegnes, hvis man kigger på guldsmedens anmeldelser. Guldsmed Dirks har kørt forretning i rigtig mange år og ved, hvad der skal til for at skabe loyale kunder. Konceptet har været klart fra start: smykker i rigtig høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser – uden at gå på kompromis med kundeservicen.

Eksperter i kompetent rådgivning

Det er meget vigtigt for Guldsmed Dirks, at kunder altid går fra butikken med følelsen af, at de har fået den helt rette rådgivning. Derfor går medarbejderne i guldsmeden på både Frederiksberg og i Rødovre meget op i at kunne deres stof. Som kunde har du blandt andet mulighed for at booke en tid til at snakke om vielsesringe. Vielsesringe er en af guldsmedens helt centrale kerneområder – og uden tvivl noget, de er eksperter inden for. Din partner og dig kan selv være med ind over designet, og medarbejderne hos Guldsmed Dirks kan komme med relevante inputs og vejlede jer i forhold til, hvad der er muligt og ikke muligt.

Et bredt og spændende sortiment

Som noget ret unikt har Guldsmed Dirks både smykker fra eksterne brands samt egne serier, som består af håndlavede smykker. Tilsammen gør det, at de kan tilbyde et utroligt varierende og spændende sortiment. Smykkerne fra de eksterne brands består blandt andet af Maanesten, Dulong, Pernille Corydon, Ole Lynggaard, George Jensen og Mads z. Find både moderne og cool serier, der indfanger nutidige trends, samt klassiske og tidløse designs, som du også vil bære om 20 år.

Et besøg hos Guldsmed Dirks vil give dig rig inspiration, hvis du er på jagt efter et unikt smykke i høj kvalitet.

 

 

Comments are closed.