Frisørsalon Dragør og frisør Tårnby – Samme høje kvalitet

Det er meget vigtigt for mig at have en god frisør, men som jeg før har beskrevet, har jeg, efter at jeg er flyttet, haft visse vanskeligheder at finde en ny, da jeg ikke bryder mig om at skulle alt for langt hjemmefra. Nu har jeg fundet en, ja faktisk to, henholdsvis frisørsalon Dragør og frisør Tårnby.

Høj kvalitet, god service og rimelige priser, er nøgleordene her. De er begge meget populære, og således kan det være svært at få en tid med kort varsel, men så er det jo rart at der er to forskellige, for så er der jo en hvis sandsynlighed for at bare en af dem har fået et afbud. Nuvel, i forbindelse med frisørsalon Dragør og frisør Tårnby, som vidst i øvrigt er eget af den samme person, er det bare en utrolig god oplevelse.

Det er frisører med god erfaring, så hvis du ikke ved hvad du vil med dit hår, ved de det helt sikkert. Ydermere er stemningen hyggeligt, og der bliver i det hele taget bare taget god hånd om en. Derfor de varmeste anbefalinger fra mig til frisørsalon Dragør og frisør Tårnby.