Søger god familieterapi og psykolog i København

Der er jo i virkeligheden en lidt trist historie. Mig og min mand har efterhånden været gift i rigtig mange år, og det har været fantastisk, indtil vi besluttede os for at få børn. Det skal i den forbindelse nævnes, at det er altså mange år siden. Vi har nu tre dejlige drenge, som vi begge holder meget af, men det er, og har været, utrolig hårdt. Jeg tror egentlig ikke, at vi har haft et ægteskabeligt forhold i mange år. Vi har for længst besluttet ikke at gå fra hinanden, for børnenes skyld, men det er altså ikke blevet lettere med tiden. Nu har jeg så besluttet, langt om længe, at nu skal de være. Vi har brug for hjælp, og derfor leder jeg nu efter en god psykolog i København, eller familieterapi i København, om man vil.

Jeg kender faktisk allerede en god psykolog i København, men hun praktiserer ikke længere, grundet et alvorligt sygdomsforløb. Ærgerlig ærgerlig, sådan er livet. Nuvel, det er jo ikke fordi der er mangel på eksperter. Man behøver jo bare at gå in og google familieterapi i København, for at opnå en forståelse af hvor mange tilbud der egentlig er.

Problemet er at det, tilsyneladende, stadig er tabu for mange at gå til psykolog, og således er der utrolig få anbefalinger at finde.