Er der fugtigt og køligt i dit hjem?

Har du mistanke om fugtskader, da der føles fugtigt og køligt i hjemmet? Er der også begyndt at komme mærkelige pletter i vægge og loft? Så gør noget ved det straks! Læs her hvordan!

Det kan være yderst foruroligende, hvis man er begyndt at mærke fugt og kulde i forskellige rum i huset. Det kan dog være meget naturligt, hvis der er køligt, især hvis der ikke er meget sol på denne side af huset i løbet af en dag. Det kan derfor hurtigt føles fugtigt, da der selvfølgelig er varmt udenfor med koldt indenfor. Man kan derfor hurtigt få mistanke om fugtskader, som slet ikke er nødvendigt. Men man skal dog altid hellere være på den sikre side!
For man skal for eksempel holde øje med alle rummene. For hvis alle rum, både dem til solsiden og dem der er i skyggesiden føles fugtige, er der helt klart noget galt. Man kan måle fugtigheden med en måler og se hvor høj den er i de forskellige rum. Hvis den ligger meget højt, skal man klart ringe til en ekspert, da det kan være et meget dårligt tegn.

Mange har dog også optaget andet end blot fugtige og kolde rum. Der kan nemlig også komme mærkværdige plamager på vægge og i loft, hvis der er fugt. Når først de er kommet frem er man med sikkerhed blevet ramt af fugt. Her skal man reagere hurtigt, da man kun gør problemet værre, hvis man venter. Der er dog nogen tilfælde hvor folk har vendt det blinde øje til, hvor fugtskaderne er blevet til svamp. Når huset er blevet ramt af svamp, kan det i værste tilfælde være nødsaget til at rives ned, da det er skadeligt for mennesker. Det spreder sig utroligt hurtigt og man kan derfor ikke altid bare fjerne det. Derfor bliver mange huse revet ned, da man ikke har været opmærksom nok. Man skal derfor altid reagere, hvis man ser noget anderledes i hjemmet.

Fugtskader kan opstå af mange ting og man skal derfor holde øje med utroligt mange ting. Den hyppigste årsag er husets tag. For hvis der bare er et enkelt lille hul i taget, kan der komme vand ned, som medvirker til fugtskader. Husets tag må derfor aldrig være defekt, da det nemlig kan volde flere problemer end man går og tror.
Hvis du nu har været oppe på taget og optaget et lille hul, er det bare med at få et nyt tag så hurtigt som muligt. Det kan dog komme som et chok for mange, da det ikke er helt billigt at få sig et nyt tag. Det kan derfor være svært at finde frem til den rigtige udbyder af tage, da man selvfølgelig gerne vil have det til den bedste pris. Men idet man er under tidspres, da fugten spreder sig, må man ofte tage hurtigere beslutninger. Det har dog kostet nogen endnu flere penge, da de anvendte firmaer har snydt en. Det kan være yderst frustrerende, når man i forvejen har betalt en stor sum penge og så oven i købet også bliver snydt. Det kan derfor være svært at stole på et firma inden for tage.

Men der findes heldigvis en udbyder ved navn Compara, som er til at stole på. Her får du både en god service og en formidabel pris for et nyt tag. Det kan derfor betale sig at henvende sig til Compara, da de er erfarne og altid klar til at hjælpe!

Så der er ingen grund til bekymring, hvis du opdager et hul i taget, da Compara tilbyder en god pris for et nyt tag!

Tags: , ,