Emil Raun – karriere, rejser, familie og fuld fart frem ad

Emil Raun Man kan sige mange ting om Emil Raun men arbejdssky, det er han ikke. Emil Raun har et temmeligt imponerende CV bag sig – men derudover har Emil Raun også både i længere perioder dresseret et stort næsehorn i Givskud Løvepark, rejst i de fleste amerikanske stater, boet og studeret i Bologna og været til VM under danskernes legendariske fodboldpræstation tilbage i Mexico 1986.

Emil Raun bruger ikke tiden på at sove i timen

Emil Raun arbejder i dag som daglig leder på Varda Jobservicecenter i Tommerup på Fyn – og rent faktisk er det også Emil Raun, der har været med til at starte og stifte Varda Jobservice tilbage i 2010. Den dag i dag er Varda et veletableret og yderst professionelt jobcenter, som både anvendes af kommuner, private virksomheder og offentlige institutioner.

Det er højst sandsynlig Emil Raun og hans skabertrang og nysgerrighed på både viden og oplevelser, der har betydning for, at Emil Rauns CV er temmelig imponerende. Flere af de stillinger, som Emil Raun har besiddet, har desuden været højerestående stillinger som direktør, forstander, Integrationschef o. lign. Lysten til at skabe og opleve ny ting hele tiden har helt sikkert også været grundpillen til Varda Jobservice’s opståen og succes.

Emil Raun har ikke glemt verdenen derude

Dog har de mange ”udfordrende” stillinger ikke haft betydning for, at Emil Raun har ”glemt” verdenen ude omkring.  Emil Raun har nemlig givet sig selv tid til at rejse og opleve. Derudover har Emil Raun også formået at blive far til fire dejlige børn.  Måske kan man sige meget om Emil Raun, men han har i hvert fald ikke sovet i timen med alle de initiativer, projekter, opgaver og oplevelser, som Emil har haft for hånden i gennem hans relative korte liv.

Tags: , , ,