Jeg skal finde en elefanthue til skiferien

Jeg skal på skiferie her i starten af det nye år, og en af mine venner har anbefalet mig at skaffe mig en elefanthue. Han tager selv tit på skiferie, og han siger, det er en rigtig god hue til at holde varmen, når man er ude og stå på ski.

Jeg har ikke rigtig gidet og købe huen i dag, hvor det jo, traditionelt set, er den store bytte gave dag, men i morgen, så skal jeg ud og se på skiudstyr, og jeg skal nok også have noget andet end en elefanthue, for jeg har faktisk intet skitøj overhovedet.

Der ligger en relativt nyåbnet butik i byen, som sælger sportstøj og sportsudstyr. Dér skal jeg helt sikkert en tur forbi, for det kunne meget vel være, at jeg kunne finde blandt andet en elefanthue der.

Jeg håber, jeg finder en elefanthue, inden jeg skal af sted, ellers må jeg jo se, om jeg kan finde en dernede. Jeg glæder mig meget til selve ferien, for det er  efterhånden rigtig mange år siden, jeg sidst har stået på ski, så jeg er en lille smule spændt på, hvordan det kommer til at gå, når jeg kommer ud på skiene.