De har Dr hauschka og Jurlique produkter i stor stil på internettet

Vi lever i en tid hvor at personlig pleje produkter findes i vanvittig store mængder, variationer og med så mange forskellige egenskaber, at det kan være lidt af en jungle, at navigere i. Jeg har i et stykke tid brugt de mest gængse creme produkter på markedet, men nu er jeg faldet over nogle Dr hauschka produkter og nogle Jurlique produkter.

Dr hauschka produkter ligger i den mere eksklusive afdeling, det gør de her Jurlique produkter for den sags skyld også, men jeg synes rent faktisk, at jeg for første gang oplever en markant mere glat hud. Jeg døjer en del med tør hud i ansigtet, da jeg som mange andre kvinder, bruger makeup og efterfølgende renser det af med den lidt drøje makeup fjerner og det udtørrer huden enormt meget.

Dr hauschka produkter og Jurlique produkter kan i nogle tilfælde findes i de fysiske butikker, men det kan faktisk godt være lidt svært, at finde frem til dem har jeg erfaret. Derfor var det en lettelse, at finde de her creme produkter i online shops på internettet, for jeg søgte bare på firma navnene og så væltede det frem, også med danske forhandlere.