Drømmer du om det helt store bryllup, som du vil huske resten af livet? Det hele starter med vielsesringene, som er et symbol på kærligheden mellem dig og din partner. Men vielsesringe kan faktisk være en svær ting at shoppe. Der ligger en eller anden forventning om, at de helst skal være helt perfekte. Det er jo ikke ligefrem noget, man bare bytter. Derudover skal de symbolisere jer begge, og alt det I har sammen. Men hvordan finder man så de perfekte ringe? En af måderne er at være involveret i designprocessen. På den måde får I noget helt personligt og unikt.

Snak med en vielsesring-ekspert, og undersøg mulighederne

Hos Guldsmed Dirks i København (Rødovre og Frederiksberg) håndlaver nogle af Danmarks bedste guldsmede vielsesringe. Det er både muligt at bestille direkte fra hjemmesiden, hvis man falder over det perfekte design. Det er også muligt at booke en uforpligtende og gratis tid med en gedigen medarbejder, hvor I selv har mulighed for at komme med ønsker til designet. I begge tilfælde håndlaves vielsesringene, hvorfor I kan forvente høj kvalitet og godt håndværk.

Vælger I at booke en tid til vielsesringe, kan I drøfte jeres idéer med en specialist. På den måde kan I høre, om designet er realistisk, om der er noget, I bør ændre eller tænke over. Specialisten vil også hjælpe jer på vej med gode inputs, således at I sammen får designet de helt perfekte ringe. I kan være sikre på, at I på denne måde får et unikt produkt, som ingen andre har. Dét kan være nok til, at I føler, I har fået de perfekte vielsesringe.

Den klassiske, den vovede, den kantede eller den luksuriøse?

Designmulighederne er mange, og det afspejles meget godt på Guldsmed Dirks’ hjemmeside. Her kan I finde et stort og varieret udvalg af smukke vielsesringe. Det kan være en god idé at tage en tur rundt på siden for at få inspiration til, hvordan jeres ringe skal se ud. Potentielt falder I over et design, som bare sidder lige i skabet. Inspiration er altid en god måde at komme tættere på, hvordan man egentlig ønsker, produktet skal ende med at se ud. Guldsmeden har inkorporeret forskellige stilarter i sortimentet. Der er de klassiske vielsesringe, til jer der ønsker den smukke enkelhed. Der er de mere kantede, hvor der eksperimenteres med forskellige materialer – eksempelvis carbon, platin og tantal.

Chancen for, at der er noget, som falder i jeres smag er stor. Så tag et kig i vielsesring-universet og bliv en smule mere klar til den store dag.

Tagged with:
 

Comments are closed.