Plastikkirurgi er en af de helt store trends i vores tid. Pludselig er det blevet muligt at ændre, forme og designe kroppen og ansigt, præcis som man vil have det. Der er delte meninger, om hvorvidt plastikkirurgi er en god idé eller ej. Men realiteten er, at flere og flere får lavet noget ved deres krop eller ansigt. Især er det populært at få lavet bryster og læber eller fjernet rynker ved hjælp af botox. I mange tilfælde bliver resultatet pænt, men der er dog også eksempler på især unge kvinder, der har fået lavet noget, der er gået helt galt. Det skyldes ofte, at man får udført sin plastikkirurgi i udlandet eller i mindre og ukendte klinikker. Når det kommer til plastikkirurgi, er der mange fordele ved at vælge et privathospital.

Privathospitaler er specialiserede

Når det kommer til plastikkirurgi, er det utroligt vigtigt, at man får fat i nogen, der ved, hvad de laver. Ellers kan det få fatale konsekvenser og ende med at koste mange tusinde kroner for et resultat, der aldrig bliver helt godt. Derfor kan det ses som en investering, at man starter med at betale lidt ekstra for en operation, der så er i orden. Ved at vælge et privathospital, vælger man samtidig folk, der er specialiserede i plastikkirurgi. Eksempelvis er de hos Nygart eksperter på området med botox og plastikkirurgi. Det betyder, at de har mange års erfaring, hvilket minimerer risikoen for fejl og dårlige resultater. I modsætning til offentlige instanser har privathospitaler friheden til at specialisere sig inden for ét specifikt område, hvilket gør, at operationerne ofte vil være af højere kvalitet.

Undgå de såkaldte plastikmareridt

I sammenhæng med at plastikkirurgien har vundet frem, har historierne om de såkaldte plastikmareridt det også. Det kan ikke alene være utroligt uskønt, når en plastikoperation går galt, det kan også være decideret farligt. Eksempelvis er botox egentlig et utroligt farligt giftstof, som kan være effektivt mod rynker. I det tilfælde er det utroligt vigtigt, at man har kontrol over mængderne og styr på, hvad man laver. Ellers kan det gå grueligt galt og simpelthen ødelægge livet for patienten. Derfor kan det godt betale sig at gå til et privathospital, der er specialister på området, og derved være sikker på at slippe for plastikmareridt. Hvad enten du vil have udlignet dine rynker, lavet dine bryster støre eller mindre eller noget helt tredje, er det med plastikkirurgi altid en god idé at vælge et privathospital.

 

Comments are closed.