Den rette rådgivning til køb af andelsbolig eller ejerbolig

Ret&Råd Advokater København er et større kontorfællesskab, der bl.a. kan hjælpe dig med rådgivning ved køb af andelsbolig og rådgivning til køb af ejerbolig. Når du modtager rådgivning til køb af ejerbolig eller rådgivning til køb af andelsbolig gennemgås flere punkter for at sikre en god handel. Køberrådgivningen indebærer en gennemgang af handlens dokumenter samt en vurdering af aktuelle og potentielle risici. Du kan endvidere få udarbejdet en tinglysning af skøde samt en refusionsopgørelse.

Den rette rådgivning ved køb af ejerbolig eller andelsbolig indebærer også en varetagelse af dialogen med handlens aktører. Denne dialog sikres fra sagens start til afslutning. Findes det nødvendigt, vil man også blive oplyst om behovet for samejekontrakt, testamente, ægtepagt mv.

For advokaterne ved Ret&Råd skal den rette rådgivning ved køb af ejerbolig eller rådgivning ved køb af andelsbolig sikre at køber bliver indforstået med alle gældende forhold omkring en eventuel handel.

Man er som altid velkommen til at kontakte Ret&Råd advokater, skulle man have nogle spørgsmål omkring rådgivning til køb af andelsbolig eller rådgivning til køb af ejerbolig. Herudover udfører Ret&Råd advokater også en bred vifte af andet rådgivende advokatarbejde. Man kan se alle områder, der rådgives om på hjemmesiden og man kan desuden få et uforpligtende indledende møde.