CNC fræsning vil gavne min karriere og gøre min kone glad

Forleden dag var jeg på kursus med mit arbejde i CNC fræsning, og det vakte straks interesse hos mig. Jeg har altid været lidt af en nørd på det her punkt, og nu har jeg endelig chancen for at tjene penge til føden ved at lave dette.

Grunden til at jeg synes, at CNC fræsning er vildt spændende er, at det er moderen inden for denne branche, og den kan klare alt. Fræseren er virkelig en maskine, som jeg har respekt for, og er ellers typen der mangler en del respekt, både hvad angår mennesker, men også over for maskiner etc. Jeg er lidt af en ”dare devil”, som mine venner kalder mig.

For at kunne betjene fræseren skal man være uddannet, og det i sig selv giver mig også lidt mere status, end jeg havde før. Prøv at forestil dig, hvor vildt det kunne være at være uddannet inden for CNC fræsning.

Hvis jeg tog denne uddannelse, ville jeg have mulighed for at starte mit eget firma, hvor vi så kan tilbyde CNC fræsning. Det tror jeg, at jeg ville kunne tjene nogle gode penge på, men jeg skal også først lige spare op til maskinen – det er jo en dyr en af slagsen.

Med CNC fræsning kan man desuden udføre endnu flere opgaver, end man kan med almindelig fræsning, hvilket jo betyder en gevaldig effektivisering af arbejdet, og vi har derfor mulighed for at tage flere kunder ind, da vi kan lave arbejdet hurtigere.

Derudover kan maskinen bearbejde stort set alle typer plastik, og det er jo bare helt genialt. Med CNC fræsning kan man også begynde at lave låger, cirkler og tilmed trekanter, hvilket jo også vil spille en stor rolle for vores fremtidige succes.

Jeg håber derfor inderligt på, at min arbejdsgiver vil tilbyde mig en uddannelse inden for CNC fræsning. Det ville betyde alt for mig, og jeg ville tilmed også have mulighed for at tjene lidt flere penge om måneden. Ja det drejer sig faktisk om et par tusinde kroner, og det bliver konen derhjemme nok meget glad for. Så kan hun købe den bil, som hun altid har drømt om – altså efter nogle år.

Hvis jeg startede mit eget firma inden for CNC fræsning, ville jeg måske endda komme til at tjene endnu flere penge, og så kunne vi måske også tage på den bryllupsrejse, vi aldrig kom på, dengang vi blev gift.