Nu er det jo noget til siden, end at jeg har aftjent min værnepligt så de camouflage bukser, og sådan set også camouflage jakker, jeg fik dengang, er efterhånden ved at være slidt op. Derfor leder jeg nu efter et nyt sted at købe camouflage bukser og jakker.

Nu er det jo vigtigt at bemærke, at det ikke kun er udseendet der er vigtigt, og således er jeg ikke interesseret de der pop tøse butikker, hvor uvorne teenagere kan få tilfredsstillet deres behov for at være anderledes, og dermed ikke at være det, men det er en helt anden historie. Nej, jeg er udelukkende interesseret i rigtige høj kvalitets camouflage bukser og camouflage jakker.

Jeg ved naturligvis godt at der findes diverse overskudslagre, men der ligger altså ikke nogen i umiddelbar nærhed af hvor jeg bor, og derfor har jeg ledt efter om der mon skulle være nogle online muligheder.

Jeg har fundet en online butik som har camouflage bukser og camouflage jakker, men jeg er lidt i tvivl om kvaliteten. Så hvis du kender noget til army star, eller andre lignende online forretninger, vil jeg meget gerne høre mere om det, for jeg savner altså mit army tøj. Jeg bruger det jo meget, ikke mindst når jeg er på jagt med drengene, hvor slidstyrken, og vel til dels også udseendet, virkelig gør en forskel.

One Response to Høj kvalitets camouflage bukser og jakker

  1. William Espersen siger:

    Jeg kender butikken og handler der ofte. Jeg lover høj at helligt at kvaliteten er i top, men prisen er jo et relativt begreb. Jeg synes personligt at det er billigt, men det er nok ikke alle som er enige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *