Jeg skal ud og shoppe gødning til planter og måske også billigt rideudstyr

Jeg skal rigtig ud og shoppe i eftermiddag, og desværre skal der slæbes. Jeg skal nemlig have en sandt bjerg af gødning til planter, og så skal jeg da helt sikkert også ind i min favorit ridebutik for at se, om jeg ikke kan finde noget billigt rideudstyr.

Jeg har nemlig nogenlunde det rideudstyr, jeg har brug for, så det er kun, hvis jeg skulle falde over noget jeg ikke kan leve uden, og det samtidig er prissat fornuftigt, at jeg kunne finde på at købe noget – men nu må vi se, man ved jo aldrig hvad der sker

Jeg skal dog helt sikkert have noget gødning til planter, og da jeg ikke har bil, så sætter det alt andet lige begrænsninger for hvor meget jeg kan slæbe. Især fordi min cykelkurv ikke ligefrem hører til verdens største. Lidt har dog også ret, og man kan jo altid gå flere gange. Et ting er dog sikkert, og det er, at sådanne ting bedst købes når de er på tilbud. Det er jo ikke madvarer der lynhurtigt skal smides ud, så man kan sagtens have et så stort lager at man nu skulle have plads til.

Jo mere jeg tænker over det, jo mere sikker bliver jeg på, at jeg nok ikke får plads til noget billigt rideudstyr. Medmindre at jeg finder en hestesaddel der uden problemer også kan bruges som en saddel til min cykel.

Jeg er begyndt at fortryde, at jeg i sin tid ikke tog et kørekort, for nu hvor jeg har rundet de 30, og virkelig kan mærke, at det at lære nye ting tager lidt mere tid end det plejede, og jeg orker virkelig ikke at gøre mig selv til grin og skulle betale for et afsindigt højt antal køretimer. Jeg vil i hvert fald ikke gå fejlfrit igennem første gang. Det er helt sikkert.