God oplevelse af Tyrkiet med billeje i Fethiye

For ca. tre måneder siden kom vi hjem fra den skønneste ferie i Tyrkiet. Vi havde fundet en god pris på både hotel og billeje i Fethiye, der ligger i den sydlige del af Tyrkiet. Vi havde, som sagt, en rigtig  god ferie, og jeg tror ikke, det er sidste gang, vi tager mod Tyrkiet.

Vi bestilte billeje i Fethiye fra den lufthavn, der lå tættest på vores hotel i byen, så vi nemmest kunne komme rundt på vores ferie. Vi havde læst os frem til, at den populære badeby Ölüdeniz lå ikke så langt derfra, så den ville vi naturligvis gerne besøge i løbet af vores ferie, hvilket vi da også fik gjort et par gange. Så her kom vores lejebil især til gavn for os.

Det var rigtig rart med at have billeje i Fethiye, da vi slap for at skulle vente på byens taxaer. Jeg tror også, vi sparede en del penge på en bestille en lejebil, når det gjaldt transporten dernede. Vi fandt området virkelig spændende. Både min mand og jeg interessere os en smule for historie, og Fethiye ligger der, hvor den historiske græske by, Telmessos, lå. Så det var virkelig spændende at gå rundt og se ruinerne, der stadig findes i området.