Den bedste golfferie i Tyrkiet fik vi med billeje i Belek

For et halvt år siden begyndte min kæreste at spille golf for sjov, og han blev lynhurtig bidt af det. Derfor, da vi skulle på ferie i år, og gerne ville et varmt sted hen, var det så oplagt, at vi bestilte flybillet og billeje i Belek, der ligger i den tyrkiske provins, Antalya, og det viste sig at være en rigtig god idé at tage derned, for det var et sandt paradis.

Belek, der ligger i den sydvestlige del af Tyrkiet, er nemlig særlig kendt for sine gode golfområder, og tilknyttet til vores hotel, var der selvfølgelig også en kæmpe golfbane. Jeg fik selv spillet en del, og er faktisk blevet helt god til det efterhånden. Vi havde bestilt billeje i Belek fra den nærmeste lufthavn, og havde derfor også mulighed for at komme rundt i byen og opleve nogle af byens andre seværdigheder.

Det var godt, vi havde bestilt billeje i Belek, for selv om det er golf, som byen er mest kendt for, er der også en masse andre spændende ting at opleve dernede. Blandt andet ligger byen Antalya ret tæt på, så der kørte vi naturligvis en tur forbi en dag, hvor det regnede lidt, og dermed ikke lige frem var det perfekte golfvejr.