Skal vi bestille billeje i Nice eller ej?

Jeg skal snart til Nice på ferie med familien og jeg kom til at spekulere på, hvad der er den nemmeste måde at komme rundt på dernede er? Vi har overvejet, om vi skulle benytte os af den offentlige transport dernede, eller om vi skulle bestille billeje i Nice i stedet for.

Personligt tror jeg, det ender med at vi lejer en bil dernede, da ingen af os kan tale særligt godt fransk og ikke vil stå i en akavet situation med en kontrollør, der ikke kan tale engelsk, hvis nu vi er kommet til at købe de forkerte billetter eller noget. Det er jeg selv en lille smule nervøs for.

Vi skal med flyveren til Nice og har planlagt ankomst om aftenen, så jeg tænker, at det ville være oplagt, hvis vi bestilte billeje i Nice fra lufthavnen, så vi kunne køre direkte fra lufthavnen til vores hotel i vores lejede bil.

Vi glæder os selvfølgelig meget til at vi skal af sted på ferie, hvad enten vi ender med at bestille billeje i Nice eller ej.

Tags: ,