Med de rigtige bæreposer kan du opnå en uventet kundetilfredshed

Når man starter en ny lille niche shop i indre København, så har jeg bemærket hvordan at vores kunder har nævnt vores flotte indpakning og tilhørende bæreposer som en positiv ting. Ja, den er god nok, vi har flere gange fået en positiv kommentar med fra enkelte kunder, der har nævnt at de er vilde med vores poser, fordi at de er anderledes og fordi at de signalere kvalitet ud af til.

Man kan blive overrasket helt uventet nogle gange og det er vores medarbejdere i butikken i den grad også blevet til tider, når en kunde spontant har kommenteret de udleveret indpakninger og bæreposer vi giver gratis med som service. Det drejer sig ikke så meget om selve funktionen i indpakningen, men den følelse af noget ekstra “i posen” og vores brede udvalg af størrelser og farver, kombineret med en solid kvalitet.

I bund og grund handler det jo om at vi blot gerne vil give vores kunder en god oplevelse fra start til slut og i den sidste del kommer de her famøse bæreposer ind i billedet. Vi valgte ikke bevist at bruge ekstra ressourcer på vores gratis indpakning, men vi valgte en producent vi blev anbefalet i sin tid og de har virkelig leveret varen og udvider hele tiden deres sortiment, med nye muligheder for detaljer og firma tryk.