AK Nygart er efterhånden ganske kendt i Danmark for sin ekspertise inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Særlig meget opmærksomhed fik privathospitalet i forbindelse med en række lidt kontroversielle busreklamer, der reklamerede for brystforstørrelse. Siden da har AK Nygart gennemgået en kæmpe udvikling, herunder fusioneringen med den svenske konkurrent, Akademiklinikken, og åbningen af en ny klinik med operationsstue i Århus. Udviklingen indbefatter også et stort sats på online markedsføring og en større tilstedeværelse på sociale medier.

AK Nygart i levende billeder

De moderne forbrugere higer levende billeder, og AK Nygart efterlever denne higen. Privathospitalet har en veletableret Youtube-kanal med et stort bagkatalog af videoer og tilføjer løbende nye. Videoerne er velproducerede og udkommer ofte i serier, som kan hooke seerne og give dem lyst til at følge kanalen. Seriernes omdrejningspunkt er personer, der får foretaget en operation eller behandling hos AK Nygart og fortæller åbent og ærligt om dette. Andre videoer er informationsvideoer med AK Nygarts egne dygtige speciallæger, der kortfattet fortæller om forskellige populære behandlinger. Dertil kommer så relevante presseklip samt videoer med skønhedstips og gode råd om hud- og hårpleje.

AK Nygart på sociale medier

AK Nygarts videoer får ikke blot lov til at ligge brak på Youtube-kanalen, men deles flittigt af virksomheden på sociale medier såsom Twitter og Facebook. AK Nygart har også en meget aktiv Instagramprofil, hvor fokus er på billeder. Det drejer sig ofte om før- og efter-billeder af patienter, der har fået et flot resultat hos AK Nygart. Virksomheden benytter også Instagram til konkurrencer samt information om særlige tilbud på behandlinger og operationer.

AK Nygart – employer branding

Mens Youtube, Twitter, Facebook og Instagram i høj grad benyttes til markedsføring over for potentielle kunder, så benytter AK Nygart mediet LinkedIn mere til employer branding. LinkedIn er et forretnings- og joborienteret medie, og AK Nygart har en udførlig beskrivelse på sin profil af virksomhedens værdier, mål og visioner, der kan give potentielle nye medarbejdere et godt indblik i AK Nygart som arbejdsplads. AK Nygarts indlæg på LinkedIn består da også mestendels af jobopslag.

AK Nygart – økonomisk fremgang og presseomtale

AK Nygart oplever i disse dage stor økonomisk fremgang, der bl.a. har at gøre med en øget efterspørgsel på særligt botoxbehandlinger og brystforstørrende operationer. Privathospitalets regnskaber kan ses af interesserede parter på Proff.dk, der trækker data direkte fra CVR-registret. Yderligere har det anerkendte medie Finans i sommeren 2019 skrevet en fyldig artikel om AK Nygarts økonomiske fremgang og stramme kontrol af omkostninger, hvoraf sidstnævnte spiller en ikke uvæsentligt rolle i virksomhedens flotte regnskaber.

 

Comments are closed.