Med en affugter og fugtmåler kommer det hele meget lettere afsted

Det er bestemt ikke hver dag at man står i vand til anklerne, men det var tilfældet er i efteråret, hvor at nogle kraftige regnskyl resulterede i en oversvømmet kælder i vores hus, lidt syd for Greve. Det har i mange år været et velkendt problem, at netop Greve området på øst sjælland, ligger i en zone der er høj risikozone i forhold til oversvømmelser. Men på trods af dette, så havde jeg en god oplevelse med hensyn den affugter og fugtmåler vi fik stillet til rådighed.

Lige efter at skaden indtræf, var der naturligvis lige en del kaos omkring, hvordan at vi hurtigst muligt fik vores kælder ført tilbage til normal. Forsikringsselskabet var rimelige hurtige til at udbetale og arrangere vores forsikringssag, i forhold til en hurtigt renovering af kælderrummet og det betød på trods af alt det, at vi kunne få iværksat det rent praktiske, med hensyn til udpumpning af det tilbageværende vand, en affugter og en tilhørende fugtmåler.

Med fugtmåleren var det under hele tørringsforløbet muligt for os, at monitorere fremgangen i rummet, i forhold til den naturlige fugt, der blev dannet, som et resultat af affugter processen. Jeg må sige at det virkelig var nogle effektive maskiner, har ikke oplevet en så hurtig tørringsproces ved tidligere vandskader vi har haft i andre huse. Uanset om det er i forbindelse med en forsikringssag, eller man generelt har brug for en kontrolleret affugtning og måling af fugtniveauer i et rum, så vil jeg anbefale det her fremragende affugter udstyr, der i dag kan lejes til en fair pris flere steder.