Ægget kopi – invester i en smuk kopi af Arne Jacobsens verdensberømte Ægget-stol

På udkig efter nyt interiør så køb en Ægget kopi. En Ægget kopi er en kopi-version af Arne Jacobsens originale stol og kan importeres fuldt lovligt via forskellige europæiske lande.

Skal din stue og dit hjem tilføjes et elegant touch, så er en Ægget kopi en af de løsninger, som du aldrig går galt i byen med. Ægget er en af Arne Jacobsens mest berømte produktioner, og vælger du at købe denne unikke stol i en kopi-udgave, så vil du spare rigtig mange penge sammenlignet med priserne på original-produlterne. En Ægget kopi kan bestilles fuldt lovligt fra udlandet via internettet, hvorefter stolen vil eftersendes til din privatadresse i Danmark.

Hvad er Ægget?

Ægget er en verdensberømt stol, som blev designet for mere end 50 år siden af Danmarks bedst kendte designer gennem tiderne, Arne Jacobsen. Ægget kan i dag findes i hjem over hele verden og har endda medvirket i film såsom Austin Powers og Men in Black.

Ægget stammer tilbage fra perioden 1955-1960, hvor Arne Jacobsen blev bestilt til at designe SAS Royal Hotel i København. Af dette projekt udsprang i 1958 de to berømte stole Ægget og Svanen. Ægget blev i denne forbindelse skabt i Jacobsens egen garage, hvor han ved hjælp af aluminium, gips og kunststoffer for første gang nogensinde i møbelindustriens historie skabte en stols indre som en formstøbt skal.

Køb en Ægget kopi

Når du skal ud og investere i dette unikke møbel, så kan du især drage fordel af at købe en Ægget kopi. En Ægget kopi er en kopi-variant af original-produktet, men bortset fra den langt lavere pris, vil du stort set ikke være i stand til at kunne se forskel mellem de to produkter. En kopi af Ægget kan bestilles fra udlandet over internettet, hvorefter din nye designerstol vil ankomme til din adresse med posten.