Jeg har længe funderet over mit parforhold og en del knas der har været på det seneste. Det virker som om, at min mand og jeg snakker forbi hinanden og det er slet ikke til at komme frem til nogen form for enighed, selv omkring de mindste ting. En god veninde har foreslået mig, at vi måske burde opsøge noget parterapi, som en mulig vej ud af krisen.

Jeg har aldrig før opsøgt den her form for parterapi, med personlige samtaler individuelt og i fællesskab, men på baggrund af den lidt ulykkelige situation, har jeg besluttet mig for at give det et skud. Den største udfordring i det er dog i mellemtiden, at få min mand overbevidst om de muligheder der findes i samtale terapi og de ting vi måske kan få løst op for via dialog.

Jeg ved at min mand vil stejle med det samme, så hvordan for jeg forklaret ham situationens alvor på en pæn måde, uden at skræmme ham helt væk med parterapi og andre ting jeg ved han ikke er glad for. På den anden så er parterapi muligvis den eneste vej ud af vores kommunikationskrise, så hvordan for jeg forklaret ham det på den rigtige måde? Gode råd tages imod med kyshånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *