Gennem min barndom har jeg ofte besøgt min farfar. Vi har altid gået godt i spænd, og da mine forældre begge er karriere mennesker, har det været ganske praktisk for alle parter. Jeg ser tilbage på de gode tider hos min farfar med stor glæde. Han var gammen militærmand, han havde været med under anden verdenskrig og havde mange gode historier at fortælle. Han havde også en ret fantastisk militær kasket fra dengang, som jeg nogle gange fik lov at gå med når jeg var der, selvom den naturligvis var alt for stor.

Jeg har ofte plaget in farfar om at jeg måtte få omtalte militær kasket, men han har altid været standhaftig. Det vil synes at han har et lige så godt øje til den som jeg selv. han har jo også gået med den så længe som jeg kan huske, så jeg kan egentlig godt forstå hvis det er svært at skille sig af med den.

Nu er det imidlertid sket, for kun få dage siden. Jeg har endelig fået den, eller arvet den om man vil. Min farfars militær kasket, hvem ville have troet det. Det er den bedste gave jeg nogensinde har fået, selvom det jo bare er en militær kasket.

Tagged with:
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *