Jeg har en glædelig nyhed! Min kæreste og jeg skal flytte sammen! Jeg er så lykkelig, at jeg slet ikke ved, hvad jeg skal gøre af mig selv, hvorfor jeg tænkte, at jeg lige ville dele det med jer læsere derude. Vi har tænkt os at købe helt nye møbler, så vi bliver nødt til at låne penge i form af et lån i banken.

Min kæreste og jeg har efterhånden været sammen i et par år, og derfor synes jeg også, at det er ved at være på tide, at vi skulle flytte sammen. Det var noget, som vi længe havde snakket om, men nu skulle der altså handling bag ordene, og nu står vi så pludselig og skal til at låne penge i form af et lån til at købe nye møbler.

Min kæreste og jeg bor nemlig lige pt. begge hjemme hos vores forældre, og vi har derfor ingen møbler, som vi kan tage med os, hvorfor vi altså nu må låne penge i form af et lån.

Jeg ved dog ikke helt, om vi skal låne penge hver for sig, eller om vi skal tage et fælles lån. Nu er det jo en fælles fremtid, vi satser på, og derfor ville det være passende at tage et fælles lån, men hvad synes I?

Vi har snakket lidt frem og tilbage om det at låne penge og tage lån osv., og vi er endnu ikke kommet frem til en løsning, hvorfor vi altså gerne vil høre jeres mening om det. Problemet er, at vi har hver vores bank, og hvis vi skal tage et fælles lån, bliver den ene af os nødt til at skifte bank, så vi har samme bank. Det er der bare ikke rigtig nogle af os, der er interesserede i.

Jeg er dog ret sikker på, at vi ikke kan låne penge sammen, hvis vi ikke har den samme bank, og det er som sagt en ret stor del af sagen, da vi jo bliver nødt til at finde en eller anden måde at låne penge på, så vi kan købe nogle møbler.

Men igen, hvad synes I kære læsere, at vi skal gøre? Skal vi låne penge hver for sig og blive i hver vores bank, eller skal en af os skifte bank, så vi kan tage et fælles lån?

Tagged with:
 

4 Responses to Min kæreste og jeg må låne penge i form af et lån til møbler

 1. Trine Nygaard siger:

  Nææh sikke en glædelig nyhed! Tillykke til jer!

  Jeg synes helt klart, at I skal tage et fælles lån, for så sparer I penge på renterne i den forstand, at I kun skal betale renter til ét lån og ikke to.

 2. Rasmus Nørh siger:

  Jeg synes også bestemt, at I skal tage et fælles lån – det vil i hvert fald spare jer for en masse penge i renter.

 3. Marie Mogensen siger:

  Om I skal tage et lån hver eller et fælles lån afhænger af, om du er sikker på, at I har en fremtid sammen, for ellers sidder du måske pludselig alene med en masse gæld.

 4. Anne Mette siger:

  Jeg er også ret enig med de andre i, at I skal tage et fælles lån, men kun hvis du er sikker på, at det er det, du vil 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *